MERSİN / AKDENİZ - Celile Öner Ortaokulu

Mrt

Psikolojik Danışman Kumsal Almış , 8. sınıf öğrencilerimizin velileri ile özellikle yaklaşan LGS sınavı hakkında bilgilendirme amaçlı görüşme yapıldı.

Mrt

Kız hentbol takımımız Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Kız Hentbol yarışmalarında Türkiye 4. Olup kupalarını alarak okulumuza büyük bir gurur yaşattılar . Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Afyonkarahisar'da düzenlenen kızlar hentbol final müsabakasında takımımız Türkiye 4.'sü oldu. Takımda bulunan tüm öğrencilerimizi ve onların bu başarısında katkısı bulunan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Çök-kapan- tutun uygulamasıyla başlayan tatbikat öğrencilerin okuldan tahliyesiyle son buldu.

Mrt

4 Mart Pazartesi günü okulumuzda tüm öğrencilerimize farkındalık oluşması amacıyla obezite konusunda bilgilendirme eğitimleri doğru beslenmenin önemini anlatan slaytlar ve videolar kullanılarak verildi.

Mrt

Akdeniz RAM dan gelen öğretmenlerimiz anaokulu öğrencilerimize akran zorbalığı, sınır koyma ve teknoloji kullanım hizmetleri hakkında eğlenceli bir sunum yaparak öğrencilerimizi bu konuda bilgilendirdiler.

Şbt

Okulumuzun kız hentbol takımı Türkiye yarı finallerinde şampiyon olarak finallere katılmaya hak kazandı. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor finallerde başarılar diliyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında , okulumuz anaokulu öğretmenlerinin  düzenlediği veli- yazar buluşması gününde çocuk kitapları yazarı Betül Akbulut hanımı okulumuzda ağırladık.  Keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Minik öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattılar.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftasının bugünkü programına uygun olarak hitabet oyunları oynandı. Ardından kitap okuma saati gerçekleştirildi. Komedi saatinde ise çeşitli videolar izlettirildi.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftasında kermes düzenlendi. Ardından Beden Eğitimi ve Spor Dersi öğretmenleri eşliğinde spor etkinlikleri yapıldı. Okulumuzda düzenlenen kermeste emeği geçen tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkkür ediyoruz.

Ock

Geleneksel Teknoloji ve Tasarım Dersi sergisi bu sene dönem sonunda etkinlik haftasında okul bahçesinde sergilendi. Sergi ürünlerde emeği olan tüm öğrencilerimize ve Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca belirlenen dönem sonu etkinlik haftamız bilgi yarışması ve kelime oyunuyla başladı. Ardından en sevdiğini paylaş ve yetenek paylaşım saati etkinlikleriyle program devam etti.