MERSİN / AKDENİZ - Celile Öner Ortaokulu

Celile Öner Ortaokulu

Adres
KARADUVAR MAH. 6533 SK. CELİLE ÖNER ORTA OKULU BLOK NO 25 İÇ KAPI NO 1 AKDENİZ / MERSİN
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Öğretim Şekli :TEKLİ, TAM GÜN
Klima
Ulaşım
İl ve ilçe merkezinden okul kapısına kadar sürekli dolmuş ve otobüs bulunmaktadır. Ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.
Küçük bir yerleşim yeridir.Geçim kaynağı tarımcılık ve balıkçılıktır.
5 Km.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda, erkek futbol takımı ve kız voleybol takımı bulunmaktadır. ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile hentbol çalısmalarımız yapılmaktadır.
stem,tubitak,teknofest
etwinning,codeweek