MERSİN / AKDENİZ - Celile Öner Ortaokulu

Ock

Geleneksel Teknoloji ve Tasarım Dersi sergisi bu sene dönem sonunda etkinlik haftasında okul bahçesinde sergilendi. Sergi ürünlerde emeği olan tüm öğrencilerimize ve Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca belirlenen dönem sonu etkinlik haftamız bilgi yarışması ve kelime oyunuyla başladı. Ardından en sevdiğini paylaş ve yetenek paylaşım saati etkinlikleriyle program devam etti.

Ara

Okulumuzun hentbol takımı Adana'da düzenlenen grup maçlarında şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine gitmeyi hak kazanmışlardır.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve takımda bulunan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimizle zeytinyağı fabrikasına gezi gerçekleştirildi.

Ara

Mersin Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı proje kapsamında öğrencilerimizle Silifke Atatürk Gazi Çiftliği gezisine katılım sağlandı.

Ara

Okulumuzda Kültürün İzinde Mersin projesi kapsamında öğrenciler arasında humus yarışması yapıldı. Öğretmenlerimizin jüri olduğu bu yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Yarışmayı düzenleyen öğretmenimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin Atatürk 1881-1919 filmini izlemeleri için sinema etkinliği yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz yıldız kızlar hentbol takımı il genelinde yapılan turnuvada birinci oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde okulumuzda bir kutlama programı gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında Şahmeran Efsanesi okulumuzda tanıtıldı.Ayrıca bu yıl düzenlenen Şahmeran yılı temalı Tarsus festivaline okulumuzca katılım sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere bıraktığı essiz eserleri, ilkeleri ve devrimleriyle ilelebet Türk Ulusuyla yaşayacak olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü olması nedeniyle 10 Kasım 2023 Cuma Günü Saat 09.05' te okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Ekm

Mersin il geneli yapılacak olan ortak sınavın branşı ve tarihi belli oldu.

6. sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 1. sınavı 2 Kasım Perşembe günü yapılacaktır.

Ekm

23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 15.30'da Celile Öner Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz 8/A sınıfında yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim.

Saygılarımızla.

Ramazan EROĞLU                   Arif SOYLU

Okul Aile Bir. Bşk.                  Okul Müdürü

Eyl

11.09.2023 Pazartesi günü saat: 08.20 de 2023 2024 Eğitim - Öğretim yılı başlıyor... Okul Giriş-Çıkış saatlerimiz açıklama kısmında verilmiştir.