MERSİN / AKDENİZ - Celile Öner Ortaokulu

Ekm

23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 15.30'da Celile Öner Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz 8/A sınıfında yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim.

Saygılarımızla.

Ramazan EROĞLU                   Arif SOYLU

Okul Aile Bir. Bşk.                  Okul Müdürü

Eyl

11.09.2023 Pazartesi günü saat: 08.20 de 2023 2024 Eğitim - Öğretim yılı başlıyor... Okul Giriş-Çıkış saatlerimiz açıklama kısmında verilmiştir.

Mrt

Hentbol kız takımımız, Okul sporları hentbol Küçük Kızlar Mersin İl Birincisi olmuştur.

Erkek takımımız da Mersin il ikincisi olmuştur.

Kız ve erkek takımımız gruplarda Mersin ilimizi ve Okulumuzu temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okul her yerdir. Öğrenmenin ve bilginin olduğu her yer okuldur.

Şbt

Engeller, hayatın ritmini yakalamamıza engel olamaz!

Şbt

Değerler eğitimi kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz Sabır Kutularını büyük bir heyecanla açtılar.